5.0

gebasseerd op 12 reviews

Website laten maken?

Wij creëren op maat gemaakte professionele websites, waarbij de content niet over het hoofd wordt gezien. We analyseren de teksten zorgvuldig en passen ze aan waar nodig. Samen verkennen we welk design het meest met jou of je onderneming

BOUWMAN MARKETING

Een website zonder plan is als een fiets zonder wielen..

Een doordacht plan en strategie zijn als de solide basis waarop je website rust. Zonder deze stevige fundering loop je het risico dat je bezoekers de weg kwijtraken in een doolhof van mooie beelden en kleuren, zonder duidelijke richting of doel. Het ontwerpen van een visueel aantrekkelijke website is belangrijk, maar het moet altijd hand in hand gaan met een strategisch plan dat gericht is op het bereiken van jouw specifieke doelen en het leveren van een waardevolle ervaring aan je bezoekers.

Nina van Schaik
Nina van Schaik
2024-04-09
Mees heeft mij fantastisch geholpen met het ontwikkelen van de webshop! Fijne, duidelijke communicatie en denkt graag mee. Onwijze aanrader!
Siebe Coffeng
Siebe Coffeng
2024-04-05
Ik heb deze jongens benaderd voor het maken van een website en ben hierbij uitstekend geholpen. Ze waren snel en duidelijk in de communicatie en ook de oplevering ging heel soepel. Superblij met het eindresultaat!
Gaby van der weert
Gaby van der weert
2024-02-05
Erg tevreden! Bouwman Marketing heeft mij geholpen met een professionele website. Daarnaast wordt ik nu ook goed gevonden in Google.
Historic Wood
Historic Wood
2024-02-05
Goede en snelle service. Onze nieuwe website is van hoge kwaliteit en ik ben erg tevreden over het resultaat!
Peter Kuijf
Peter Kuijf
2024-01-31
Zeer professioneel aangepakt heeft een zeer mooie en duidelijke webshop gemaakt. En een hele mooie website Mees heeft de vrije hand gekregen en heeft dit heel goed opgepakt.
Woon Deco
Woon Deco
2024-01-13
Erg tevreden over de webshop en de samenwerking. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen, ik raad Bouwman Marketing aan iedereen aan! https://woondeco-shop.nl
Colour It Schilderwerken
Colour It Schilderwerken
2023-05-25
Mees heeft onze website vernieuwd en dit super goed gedaan! Geen enkele aanpassing was te veel gevraagd: top gozer! Ik zou iedereen Mees Bouwman aanbevelen. Bekijk vooral onze website om het werk van Mees te zien.
Jeffrey Schipper
Jeffrey Schipper
2023-05-16
Luisteren goed naar je wensen om het beste resultaat neer te zetten. Veel goede reacties gekregen op onze professionele website. Reageren snel als we wat willen veranderen dan wordt het goed opgevolgd en uitgevoerd. Erg tevreden!
JMG Woondecoraties
JMG Woondecoraties
2023-04-20
Wat ben ik blij met de webshop die jullie voor mij hebben gemaakt! Het hele proces verliep ontzettend soepel en jullie hebben echt goed geluisterd naar mijn wensen. De webshop ziet er fantastisch uit en werkt perfect. Ik krijg veel positieve reacties van klanten en heb sinds de lancering al meer omzet gedraaid. Bedankt voor jullie professionele aanpak en geweldige service!

Binnen 2 weken lanceren we jouw website, met zorgvuldige planning en uitvoering, voor een snelle en succesvolle online aanwezigheid.

Onze toewijding aan jouw tevredenheid gaat verder dan woorden. Pas wanneer jij volledig tevreden bent, gaat jouw website live. 

Van A tot Z, nemen wij zorgvuldig alle stappen en verantwoordelijkheden over, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf.

BOOST JE ONLINE AANWEZIGHEID

Behaal meer klanten door een krachtige website

1

Eerste Indruk

Een goed webdesign zorgt voor een positieve eerste indruk bij bezoekers, waardoor ze langer op je website blijven en meer geneigd zijn verder te verkennen.

2

Conversieverbetering

Een effectief webdesign kan conversies stimuleren, zoals het invullen van formulieren, het maken van aankopen of het aanmelden voor nieuwsbrieven, wat bijdraagt aan zakelijk succes.

 

3

Gebruikerservaring

Een doordacht webdesign verbetert de gebruikerservaring door gemakkelijke navigatie, snelle laadtijden en duidelijke inhoud, wat de tevredenheid van bezoekers verhoogt.

4

Merkidentiteit

en consistent webdesign weerspiegelt de merkidentiteit en draagt bij aan merkherkenning en geloofwaardigheid, wat het vertrouwen van bezoekers vergroot.

Samen helpen we jouw bedrijf aan online succes!

Laat je inspireren door de verhalen achter onze afgeronde projecten. Elk project is een unieke reis naar online succes, waarbij we samen met onze klanten hun digitale doelen hebben bereikt.

CASES

Projecten waar we trots op zijn

FAQ

Veelgestelde vragen

Een website vergroot je online aanwezigheid en maakt het gemakkelijk voor mensen om je te vinden, contact op te nemen en meer te weten te komen over wat je te bieden hebt.

Een goede website moet er aantrekkelijk uitzien, snel werken en gemakkelijk te gebruiken zijn. Het moet passen bij jouw doelen, of dat nu klanten aantrekken, informatie delen of producten verkopen is.

Je hebt een domeinnaam (webadres), webhosting (ruimte om je website online te zetten) en de website zelf nodig. Je kunt deze zelf maken of wij kunnen je hierbij helpen.

De kosten variëren sterk, afhankelijk van wat je nodig hebt. Vraag een offerte op maat voor een nauwkeurige prijsindicatie.

Maak kennis met Bouwman Marketing

Laat je gegevens achter voor een kennismaking of neem telefonisch contact op.
Beschikbaar voor nieuwe projecten

Contact

Socials

Over Bouwman marketing

Laten we eens kennismaken! 

We hebben alleen nog een paar gegevens van je nodig.

Bedankt! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Samen werken we aan jouw online succes. 🚀